Fem

Omschrijving

Fem is een erg mooi mixje met een in ieder geval een Herder, Stafford en een windhond in haar bloedlijn.

Fem zit in de bloei van haar leven; ze is geboren in 2014 en heeft nog een heel hondenleven voor zich. Ze is in de opvang terecht gekomen, nadat ze op straat gevonden is. Er heeft zich geen eigenaar voor haar gemeld, maar is wel contact geweest met een oude eigenaar van haar. Hierdoor beschikken we wel over wat achtergrondinformatie.

Er werd gedacht dat ze geschikt zou kunnen zijn voor pakwerk, maar ondanks dat ze beschikt over een flinke drive, was ze hier niet geschikt voor. Ze is een hond met een druk randje en wil graag voor haar baas werken. Voor haar, en haar nieuwe baas, zou een cursus speuren zeker iets zijn om uit te proberen. Maar ook een cursus gehoorzaamheid zal ze al leuk vinden.

Fem is niet geschikt voor een druk, jong gezin met veel indrukken. Een gezin met oudere kinderen zou prima kunnen. Andere dieren vindt ze alleen leuk om op te jagen en niet om mee samen te leven. In een buurt waar veel dieren leven, kan het wel eens lastig worden om de aandacht van Fem vast te houden.

Wie wil samen met Fem de wereld trotseren?


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan bent u tijdens onze openingstijden van harte welkom in ons opvangcentrum.
(maandag t/m vrijdag: 13.30-16.30 en za: 10.00-12.00, (zon- en feestdagen gesloten)

Wij zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 13.30-16.30, via telefoonnummer 053 – 432 34 36
Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen,  dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 053-4323436
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht