Sam

Omschrijving

Onze Friese Stabij heer Sam mag opzoek naar een nieuw plekje.
Sam is afgestaan door de vorige eigenaar, omdat ze erg gestrest raakte van de kinderen. Dit uitte zich in het plassen op speelgoed en ze tolereert weinig van kinderen.
Voor volwassenen en oudere kinderen is ze een vriendelijke en enthousiaste hond, mits hij ze kent. Voor vreemden is hij in de eerste instantie wat terughoudend.
In zijn vorige huis verbleef hij veelal buiten en in huis zal hem nog het een en ander aangeleerd moeten worden.
Hij vindt andere honden leuk en hij zou, na een kennismaking, zeker bij een andere hond geplaatst kunnen worden. Sam heeft zichzelf aangeleerd om katten op te jagen, dus een huis met een kat is zeker geen optie.
Voor Sam zijn we opzoek naar een huishouden zonder kinderen en waar eventueel al een andere hond aanwezig is. Wie heeft er zo'n plekje voor hem?

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan bent u tijdens onze openingstijden van harte welkom in ons opvangcentrum.
(maandag t/m vrijdag: 13.30-16.30 en za: 10.00-12.00, (zon- en feestdagen gesloten)

Wij zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 13.30-16.30, via telefoonnummer 053 – 432 34 36
Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen,  dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 053-4323436
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht