Aslan

Omschrijving

Stoere Aslan zoekt een baasje dat graag met hem aan de slag wil. Aslan is een Boerboel mix geboren in december 2014. Hij heeft, voordat hij bij ons werd gebracht, altijd op een erf geleefd. 's Avonds mocht hij op het deel en overdag zat hij de laatste tijd voornamelijk aan de ketting buiten. Loslopen op het erf was niet meer aan de orde, want Aslan is absoluut niet gesteld op andere dieren.
Diegene die met Aslan aan de slag wil gaan, heeft een leuke uitdaging voor de boeg. Hij heeft weinig geleerd en is niet gewend aan de regels die in huis gelden, maaar met zijn karakter maakt hij alles dubbel en dwars goed. Hij is doorgaans erg rustig en zoals een Boerboel betaamd is hij niet snel van zijn stuk te brengen. Aslan is graag onder de mensen, maar een knuffelhond is hij niet te noemen. Hij is zelf meer van de schouderklopjes. Tijdens een wandeling loopt hij fijn met je mee. Het passeren van andere honden vergt nog enige aandacht, maar bij een baas met natuurlijk overwicht zou dit geen probleem moeten vormen.
Idealiter zouden we Aslan willen plaatsen bij een baas die een afgezet terrein heeft waar geen andere dieren aanwezig zijn. Maar een huis met een ruime tuin en een fijne baas zou hij ook wel kunnen waarderen.
Aslan is in potentie echt een top-maatje, maar dit moet je er wel zelf van maken.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 053-4323436
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht