Messi

Omschrijving

Messi is leuk, klein, enthousiast mixje van ruim 7 jaar oud. Dat er Jack Russel bij door zit, is ons wel duidelijk. Ze heeft meer dan voldoende energie en is erg speels en helemeel gek op bal-spelletjes. Hoevaak je de bal ook gooit, ze komt 'm iedere keer weer netjes terugbrengen. Ze is bij ons in de opvang terecht gekomen doordat het thuis met de andere honden veel spanning opleverde. Op straat kan Messi prima met andere honden overweg, maar thuis wil ze graag alle aandacht voor haarzelf.
Ze kan goed overweg met kinderen en ook vreemde mensen worden vrolijk begroet. Naast haar speelse kant, is ze ook erg gek op knuffelen. Ze komt graag bij je liggen voor een knuffel, maar kan zich ook prima zelf vermaken. Volgens de vorige eigenaar kan ze goed even alleen thuis zijn, al zal dit in het begin rustig opgebouwd moeten worden.
Eigenlijk zijn er alleen maar positieve dingen te melden over Messi en is het gewoon een erg leuke hond. De nieuwe eigenaar moet wel consequent met haar zijn en zorgen dat ze haar energie kwijt kan, dan krijg je er een tophond voor terug.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 053-4323436
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht