Bikkel

Omschrijving

Bikkel, een gecastreerde reu van twee en half jaar oud is in onze opvang gekomen omdat zijn vorige baasje te weinig tijd voor hem had.
Hij kan prima even alleen zijn en hoeft dan niet in een bench. Wel is hij druk en onstuimig als hij zijn energie niet kwijt kan. Bikkel kan mensen begroeten door tegen ze aan te springen, als je dit even negeert laat hij je ook met rust. 
Hij trekt aan de riem en maakt zich groot als hij langs andere honden loopt. Gaat niet blaffen of joelen als hij een andere hond passeert. De meeste dingen op straat vindt hij in het begin erg eng zeker als hij het niet kent, hier heeft hij even tijd voor nodig maar eenmaal gewend loopt hij er zonder probleem langs. Hij vindt het geen probleem om mee te gaan met de auto. Appoteren vindt hij leukst om te doen brengt graag het touw terug en laat hem ook netjes los als je dit aan hem vraagt.

Voor Bikkel zoeken we een sportieve eigenaar, zonder kinderen (of kleinkinderen die vaak komen),  met tijd, uitlaatmogelijkheden en veel aandacht. Een grote tuin waar hij zijn energie kwijt kan zou ook helemaal het einde zijn voor hem.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht