Duko

Omschrijving

Duko, een mooie kerel van 3 jaar oud, kwam in onze opvang door privesituatie van de eigenaar. Hij woonde bij een mevrouw met een oudere zoon. Kleine kinderen in een huissituatie is hij niet gewend. Op straat is hij vriendelijk naar kinderen. Duko had vroeger moeite met alleen thuisblijven  maar dat gaat nu goed. Hij kent een bench, maar ging er de laatste tijd niet meer in, hij kan wel deuren openmaken. Omdat Duko niet veel meeging in de auto is hij nerveus in het begin, maar wordt hij na verloop van tijd wel rustig. Op straat reageert hij fel naar andere honden, katten zijn vooral leuk om achteraan te vangen.. Een huis zonder andere dieren zou dan ook ideaal voor hem zijn.
Wij zoeken 'herder'mensen die deze herder aankunnen en tijd willen investeren in het (her)opvoeden van Duko.

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan kunt u langskomen, bellen of mailen voor een kennismaking.

Wij zijn geopend van ma t/m vr van 13:30 tot 17:00u en zaterdag tussen 10u en 12u. Tijdens openingstijden zijn wij telefonisch te bereiken op telefoonnummer 088 – 8 11 36 70
Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen,  dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails of telefoontjes krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht