Ella

Omschrijving

En daar is dan Ella.. Een prachtige Hollandse herder dame van bijna 5 jaar oud. Heeft een vervelend verleden maar gelukkig leven honden in het 'nu' en ervaart ze hier weinig hinder van. Ella is een hond die zeer geschikt is voor mensen die buitenaf wonen, zonder andere dieren en jonge kinderen. Ze is actief in bal- en speurspelletjes en kan zich ook prima vermaken met een lekkere kauwbot. Ella is een echte vriendin voor mensen die ze goed kent. In het begin zal ze iets afwachtend zijn. Heb je een bal of een koekje stapt ze hier al redelijk snel overheen. Het plotseling aanraken of betasten laat ze pas toe als ze iemand volledig vertrouwd. 
Met andere honden gaat ze goed als ze los is buiten en ze er niet mee in één huis hoeft te wonen. Binnen claimt ze alles op, met name haar baasje. Buiten zijn alle speeltjes alleen voor haar tenminste, dat is haar mening. Dan valt ze fel uit naar andere spelende honden binnen het gezin. Ons advies is dan ook om haar te plaatsen in omgeving zonder andere dieren. 

Waaks is ze ook, als er bezoek voor de voordeur staat of een auto die parkeert bij het huis. Vreemde mensen begroet ze blaffend, laten deze haar met rust dan loopt Ella weg. Probeert men toch om direct contact te maken met haar dan hapt ze wel van zich af. 
Wat  zoeken we dus voor haar? Een stabiele rustige consequente eigenaar die Ella leert begrijpen en haar begeleiding biedt. Maar ook een rustige stabiele woonomgeving, niet in een drukke woonwijk met veel prikkels en allerlei uitdagingen. Ella zal een echt vriendin zijn voor de juiste persoon.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan kunt u langskomen, bellen of mailen voor een kennismaking.

Wij zijn geopend van ma t/m vr van 13:30 tot 17:00u en zaterdag tussen 10u en 12u. Tijdens openingstijden zijn wij telefonisch te bereiken op telefoonnummer 088 – 8 11 36 70
Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen,  dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl 

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren,  hierin dient dus ook de kennismaking plaats te vinden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht