Zina *filmpje*

Omschrijving

Onlangs hebben we dit blije ei mogen verwelkomen bij ons in de opvang. We hebben haar overgenomen van een andere opvang om zo haar kans op plaatsing te vergroten.
Zina, net 6 jaar, is een geweldig enthousiaste hond. Alle mensen worden met een brede kwispel door haar begroet en ze springt nog net niet meteen bij je op schoot. Al zou ze dat waarschijnlijk wel willen. Deze bonk energie gaat graag mee op pad met haar baas. Racen door de bossen, duiken in modderpoelen of gewoon een wandeling door de buurt, Zina is van de partij.
Om ervoor te zorgen dat ze haar energie op een positieve manier kwijt kan, wordt er ook het e.e.a. verwacht van haar nieuwe baasje. Zo moet deze letterlijk en figuurlijk stevig in zijn/haar schoenen staan, Zina is 25kg spieren. Zina is echt een mensenhond, andere honden is niet haar ding. Ze kan ze prima negeren op straat, maar meer wil ze ook niet van ze. 
Zina is opzoek naar een mensenmaatje met humor die haar veel mee op stap wil nemen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht