Blues

Omschrijving

Zachtaardige Blues is wel toe aan iets positiefs in zijn leven. Deze mix is net 1 jaar oud en het leven bij liefdevolle mensen is voor hem nog onbekend.
Hoewel hij is begonnen met een achterstand, is hij nu bezig aan een inhaalslag. Toen hij net bij ons binnenkwam, kroop hij haast met zijn buik over de grond, zo bang. Inmiddels staat hij te popelen om met je mee te gaan wandelen en loopt trots naast je. Hij is kampioen in het oppikken van de energie van zijn begeleider. Zit jij lekker in je vel, dan zie je dat terug in het gedrag van Blues en vice versa. 
Voor 'zijn' mensen is Blues een enorme knuffel en is graag bij je in de buurt. Onbekende mensen vindt hij in het begin wat spannend, maar hij ontdooit vlug.
We zouden graag het stokje overgeven en zijn toekomstige baas de kans geven om Blues nog verder uit te zien groeien. Blues heeft een zelfverzekerde baas nodig die ervaring heeft met honden en de 'hondentaal' kan lezen. Iemand met een rustig huishouden die de tijd heeft/neemt om met hem aan de slag te gaan.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan kunt u langskomen, bellen of mailen voor een kennismaking.

Wij zijn geopend van ma t/m vr van 13:30 tot 17:00u en zaterdag tussen 10u en 12u. Tijdens openingstijden zijn wij telefonisch te bereiken op telefoonnummer 088 – 8 11 36 70
Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen,  dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, hierin dient dus ook de kennismaking plaats te vinden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht