Prince

Omschrijving

Prince is een bijzondere kruising van een Labrador en een Brak. Prince wordt in maart 2 jaar en is oorspronkelijk op een markt in Marokko aangeschaft. In Marokko had hij echt een prinsenleven. Hier kreeg hij alle vrijheid en weinig regels. Toen zijn eigenaren naar een appartement in Nederland verhuisden, kon Prince hier niet aarden. De drukte op straat en de beperkte ruimte deden hem geen goed. Wij merken hier aan Prince dat hij er steeds beter mee overweg kan en hij begint zich hier prima thuis te voelen. 
Nu mag Prince vanuit ons opzoek naar zijn nieuwe baasje(s). Voor Prince zijn wij opzoek naar een thuis waar er veel met hem gewandeld kan worden, het liefst gaat hij hier de hele dag met ons mee op pad. Kleine kinderen is Prince niet gek op vanaf een jaar of 12 heeft hij weinig moeite mee. Prince is graag voor je aan het werk en loopt ook trouw aan de voet tijdens een wandeling.   
Bij ons in de opvang wil hij graag uitgedaagd worden; nieuwe commando's leren, speurspelletjes etc. Hij is het soort hond dat zich kan gaan misdragen uit verveling. Zijn nieuwe eigenaar moet bereid zijn om het nodige met hem te ondernemen.
Indien Prince voldoende uitdaging krijgt en duidelijke regels, heb je aan hem een prachtige en lieve hond.

-----------------------------------------------------------------

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan kunt u langskomen, bellen of mailen voor een kennismaking.

Wij zijn geopend van ma t/m vr van 13:30 tot 17:00u en zaterdag tussen 10u en 12u. Tijdens openingstijden zijn wij telefonisch te bereiken op telefoonnummer 088 – 8 11 36 70
Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen,  dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren,  hierin dient dus ook de kennismaking plaats te vinden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht