Buddy

Omschrijving

Grote, atletische kruising Buddy is 2 jaar oud. Via een aantal omzwervingen binnen Nederland (en daarbuiten) is hij bij ons in de opvang beland. Aan ons de taak om een menselijk maatje te vinden voor Buddy.
Buddy staat erg hoog op de poten (denk Anatolische herder) en is verder slank gebouwd. Dit formaat eigenaar vergt wel een eigenaar met spierballen.
Bij vreemde mensen kijkt hij eerst de kat uit de boom. Hij vindt vreemde mensen wel oké, maar verwacht niet dat hij je meteen in de armen springt. Heb je eenmaal zijn vertrouwen gewonnen? Dan kun je niet meer stuk bij hem. Er is in de eerste instantie afstand van Buddy gedaan, omdat hij zijn baas te goed verdedigd. Zijn toekomstige baas zal hem moeten leren dat dit niet nodig is. Mede door dit gedrag plaatsen wij Buddy niet in een gezin met kinderen. Vanaf een jaar of 16 zou eventueel wel kunnen.
Verder was Buddy netjes zindelijk in huis, kon even alleen thuis zijn, is gewend aan een bench en kent de basiscommando's. Buiten op straat loopt hij netjes met je mee en hij kan overweg met andere honden. In huis gaat het echter niet goed met een andere hond, hierdoor plaatsen wij hem alleen in een huis zonder andere honden.
Deze energieke hond is opzoek naar een eigenaar die hem voldoende beweging biedt. Hij is gek op water en hij zal het fijn vinden om zo nu en dan een frisse duik te nemen.
Welke toekomstige baas wint het vertrouwen van Buddy en gaat een fijn leven met hem tegemoet?

------------------------------------------------------------------

Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht