Duplo *filmpje*

Omschrijving

Deze knappe heer is Duplo. Hij is op jonge leeftijd in beslag genomen en mag nu voor het eerst de wijde wereld betreden. Gezien de slechte start in zijn leven, gaan we nu dubbel ons best doen om hem te verzekeren van een liefdevolle toekomst.
Duplo staat op dit moment helemaal open en vrij in het leven. Hij verblijft nu al enige tijd in een pleeggezin en daar doet hij het uitstekend. Er is een start gemaakt om van Duplo een lieve, stabiele hond te maken en aan de nieuwe baasjes de taak om hem op een goede en positieve manier door te laten groeien.
Duplo beschikt over de nodige pit en energie die een baas nodig heeft die ervaring heeft met het ras (of soortgelijke rassen). Wij geven er voorkeur aan om ze niet bij een andere hond te plaatsen zodat de nieuwe eigenaar zich volledig kan focussen op de opvoeding van de pup. Mocht er wel een erg stabiele teef aanwezig zijn, dan zou dat eventueel ook kunnen.

Voor deze pup geldt een selectie procedure en wij vragen geinteresseerden om minimaal aan de volgende punten te voldoen:

- Tijd, energie en geduld voor de opvoeding van een pup;
- Ervaring met het opvoeden van honden (van soortgelijke rassen);
- Opgewassen zijn tegen de kritiek van de buitenwereld op het ras.

Mocht u hieraan voldoen dan mag u een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl met daarin vermeld uw:
-Contactgegevens;
-Gezinssamenstelling;
-Woonsituatie;
-Ervaring met honden.

Op dit moment verblijft Duplo in een gastgezin en is hij enkel te bezoeken op afspraak.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht