Dora

Omschrijving

Lieve Dora, een mooie dame op leeftijd. Dora is bij ons gekomen in slechte conditie. Inmiddels gaat het heel goed met haar en daarom zijn we nu opzoek naar een fijn plekje voor haar.

Dora is erg makkelijk in omgang. Ze loopt heel netjes aan de lijn mee en is goed zindelijk. Dora is in huis erg rustig en vindt het fijn om lekker in haar mandje te liggen. In de avond uren kan ze eerst even 15 minuten iets onrustig zijn maar vervolgens gaat ze rustig liggen slapen. Ondanks haar leeftijd is Dora nog erg fit en kan ze nog een flink stuk wandelen. Hier geniet ze ook volop van! Dora is gek op andere honden. Het liefst zou ze dus ook een vriendelijke hondenmaatje krijgen maar dit is geen must. Auto rijden vind ze nog iets spannend maar door te starten met kleine stukjes zal ze daar snel aan wennen. 

Dora wordt op dit moment nog behandeld voor haar huid. Ze moet hiervoor 2 keer per week gewassen worden. Dora zal voor haar huid mogelijk de rest van haar leven medische zorg nodig hebben. 

Voor Dora zijn we opzoek naar een fijn huisje waar ze met veel liefde de laatste jaren van haar leven mag door brengen. 

-----------------------------------------------------------

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan kunt u langskomen, bellen of mailen voor een kennismaking.

Wij zijn geopend van ma t/m vr van 13:30 tot 17:00u en zaterdag tussen 10u en 12u. Tijdens openingstijden zijn wij telefonisch te bereiken op telefoonnummer 088 – 8 11 36 70
Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen,  dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren,  hierin dient dus ook de kennismaking plaats te vinden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht