Bep

Omschrijving

Blije Bep is opzoek naar een fijne plek waar ze mag blijven. Deze Old English Bulldog is klein van stuk, maar groots van (buldoggen) karakter. Ze is nu 2 jaar oud en bruist van de energie.
Het is wel aan te raden dat Bep haar nieuwe eigenaar een zwak heeft voor Bulletjes, want wil jij links dan gaat Bep rechts en andersom. Ze wilt best werken en leren, maar wel wanneer zij daar zin aan heeft. Het belangrijkste vindt Bep het hebben van plezier. Lekker ravotten met haar baasje(s) en de clown uithangen.
Bep heeft wel een aandachtspuntje namelijk, mannen. Vreemde mannen vindt ze maar vreemd en om ze op afstand te houden gedraagt ze zich erg stoer. Verborgen achter dit stoere gedrag vindt ze het eigenlijk alleen maar spannend. We moeten Bep gewoon leren dat je ook met mannen veel plezier kan beleven.
Buiten aan de lijn vindt Bep alles interessant. Ze heeft dan ook weinig aandacht voor diegene die de lijn vast heeft. Auto's, blaadjes, voorbijgangers alles vangt haar aandacht. In huis heeft ze alle aandacht voor je. Is ze lief, luistert ze goed en is ze een gezellige huisgenoot.
Voor Bep zijn we opzoek naar liefhebbers van Bulldoggen die opzoek zijn naar een plezierig maatje in huis. Iemand die de tijd en energie heeft om de puntjes op de 'i' te zetten.

Bep wordt binnenkort gesteriliseerd.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht