Nala

Omschrijving

Nala is een bijzonder exemplaar in onze opvang. Deze 3 jarige Sarplaninac zie je niet vaak voorbij komen.
Deze zelfstandige, maar aanhankelijke dame zoekt een erf waar iets te beleven valt. Hoewel Nala zelf niet veel vraagt, zijn er wel specifieke zaken die wij graag zien bij haar toekomstige eigenaar. Nala is een werkhond pur sang. Het waken over vee, huis en haard zit haar in het bloed. Deze trouwe reus zoekt een plek waar ook nog andere dieren rondlopen en waar ze ook de aandacht krijgt van 'haar' mensen.
Ze mag dan wel 3 jaar oud zijn, maar ze is nog een echte puber. Daag haar uit voor een spel en ze doet zo met je mee.
Wie heeft er nog een plekje over op het erf voor deze trouwe lobbes?
-------------------------------------------
Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSclRn9I2c2KwaK7wAnkjnq3lwrnqLsaw0a-QxXXLhWHBPGDUA/viewform?embedded=true" width="640" height="2546" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Bezig met laden...</iframe>

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht