Robbie

Omschrijving

Geheel buiten zijn toedoen, zit Robbie voor de tweede keer bij ons. Hij was geplaatst op een fijne plek waar hij goed op zijn plek was, maar helaas kon zijn baasje niet meer voor hem zorgen.
Robbie woonde bij een persoon alleen en het waren echte maatjes. Samen fietsen, samen zwemmen, Robbie vindt het allemaal geweldig om te doen. Hier in de opvang is hij vriendelijk naar alle mensen. Met andere honden is hij wat kieskeuriger. Teefjes vindt hij over het algemeen wel leuk, maar reuen wil hij niets van weten.
Hij kent de basiscommando's goed en werkt graag samen met zijn baas. Nieuwe commando's leren is dan ook geen probleem voor Robbie. En als dit ook nog wordt aangeleerd tijdens een lange wandeling heb je thuis geen kind meer aan hem.
Wie komt Robbie bij ons halen?
-------------------------------------------------------------
Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht