Milou

Omschrijving

Wie valt er nu niet voor dit schattige koppie? Voor de mensen die serieus geinteresseerd zijn in Milou, raden we aan om vooral even verder te lezen. Dit is namelijk niet de eerste keer dat er een nieuw baasje gezocht moet worden voor haar.
Milou is een leuke, energieke, Franse Bulldog (kruising) van 4 jaar. Hier op het speelveld rent ze haar korte pootjes onder haar lijf vandaan en kan dit een hele tijd volhouden. Diezelfde energie gooit ze er ook uit als een andere hond haar wil passeren tijdens het wandeling. Ze vertoont dan enorm uitval-gedrag en hier valt nog veel winst te behalen qua training.
Milou is van haar zelf al een druk hondje en als je hier drukke kinderen bij zet komt dit haar gedrag niet ten goede. Hierdoor kan ze doorslaan en heeft ze in het verleden wel een keer gehapt naar een kind. Als de kinderen niet als een dolle om haar heen rennen, vindt ze het heerlijk om met kinderen te knuffelen.
In huis gedraagt ze zich verder netjes en het is een echte mensen-hond. Alleen thuis zijn zal langzaam opgebouwd moeten worden, want dit vindt ze erg spannend.
Milou is de ideale hond voor een Bulldog liefhebber waar geen kleine kinderen in huis wonen. Iemand die bereid is om dit avontuur met Milou aan te gaan en openstaat om met haar te trainen.
--------------------------------------
Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht