Badder

Omschrijving

Bij het horen van de naam Badder, moesten wij meteen denken aan de bekende bokser. Echter heeft het karakter van Badder helemaal géén associatie met die van de bokser. Badder is een heerlijk rustige en gemoedelijke Bulldog die je de kop niet gek krijgt. Waar de meeste honden een sprintje trekken zodra ze van de lijn zijn op het speelveld, blijft Badder gezellig naast je wandelen en snuffelt een beetje om zich heen.
Bij zijn vorige baasjes heeft hij samengeleefd met een andere hond en katten. Wij verwachten dat hij dit ook in zijn nieuwe huis prima zou kunnen na een rustige kennismaking. Hij kan even alleen thuis blijven en is dan ook zindelijk en sloopt niet.
Deze grote vriendelijke reus draagt wel de nodige kilo's met zich mee, dus zijn nieuwe baasje moet wel beschikken over een stel spierballen. Ookal loopt hij tijdens de wandeling braaf met je mee; je wilt hem wel kunnen mocht hij toch anders besluiten.
Mocht je jezelf wel een leven voor kunnen stellen met een hond als Badder in huis, vul dan snel onderstaande vragenlijst in.
----------------------------------------------------
Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht