Dikkie

Omschrijving

Wie smelt er nu niet voor een stel puppy oogjes?
Daantje en Dikkie zijn samen bij ons in de opvang beland, doordat ze niet konden blijven op de plek waar ze zaten. Ze zijn eind juli geboren dit jaar, dus nog piepjong.
Het zijn beide Jack Russels, dus de nieuwe eigenaar dienen wel terriër-proof te zijn. Ze zijn hun leven begonnen met een achterstand en moeten nu alles snel inhalen. Ze leren op dit moment netjes aan de lijn te lopen en dit gaat bij Daantje iets beter dan bij Dikkie. 
Van de nieuwe eigenaar verwachten wij dat ze de tijd en geduld hebben voor het opvoeden van een terri ërpup. Een eigenaar zonder hond óf met een stabiele hond waar ze de kunst van af kunnen kijken. Beide pups kunnen op z'n tijd fel uit de hoek komen naar andere honden. Dit gedrag dient wel bijgestuurd te worden. Hiervoor (en nog tig andere redenen) raden wij zeker een puppycursus aan.

*Wanneer ze oud genoeg zijn dienen ze nog gecastreerd/gesteriliseerd te worden.
--------------------------------------
Door de verwachtte belangstelling voor Dikkie vragen wij u bij interesse de onderstaande vragenlijst in te vullen. Na het maken van een selectie zullen wij contact met u opnemen.

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht