Higgs

Omschrijving

Higgs is bijna op de dag af een jaar bij ons weggeweest, maar helaas moet hij weer opzoek naar een eigen plekje. Higgs is begin december 3 jaar geworden en heeft nog een heel leven voor zich.
Bij zijn vorige huis kon hij niet blijven om redenen waar hij zelf geen invloed op had. Hij heeft in dat jaar echter wel het een en ander bij geleerd.
Higgs kent alle basiscommando's en meer. Hij kan prima even alleen thuis blijven en is dan netjes zindelijk.
Voor Higgs zijn we opzoek naar een rustig huishouden die het ook leuk vinden om hem nog het een en ander te leren. Higgs kan wat overprikkeld raken door harde geluiden, drukke bewegingen etc. Het is dan zaak om hem bij de les te houden en zorgen dat hij aandacht voor jóu houdt. Dit geldt met name voor tijdens een wandeling. Hij kan prima met je meelopen wanneer je zijn aandacht weet vast te houden. Doe je dit niet dan kan hij gaan trekken en uitvallen naar andere honden.
Andere dieren stelt Higgs niet op prijs. Andere honden én katten vindt hij helemaal niks.
Wie heeft er een fijne plek voor Higgs waar geen andere dieren rondlopen en geen kleine kinderen rondrennen? Iemand die genoeg liefde te geven heeft, maar het ook leuk vindt om actief bezig te zijn met zijn/haar hond.
------------------------------------------
Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht