Thora

Omschrijving

Maak kennis met Thora.. Een prachtige diepzwarte kruising van verschillende rassen waarbij alleen bekend is dat er in ieder geval een Labrador tussen zit. Thora is bijna 4 jaar oud en in onze opvang gekomen vanuit een andere opvang, daar ben ik als vondeling binnengebracht maar niet meer opgehaald door mijn baasje.
Wie ben ik? Nou, vooral een sterke, energieke dame met kracht en een mooie uitstraling.  Ik wil graag aan het werk dus een sportieve baas of bazin is een vereiste. Meewandelen kan ik als de beste, ik luister ook goed en als er andere honden langslopen probeer ik ze te negeren, een kennismaking hoeft voor mij niet perse. Andere huisdieren zoals katten vind ik niet okay, ik wil graag alle aandacht voor mijzelf. 

Welk baasje zoek ik? Vooral consequent, rustig en sportief.   Iemand die mij de tijd geeft om te wennen, duidelijke grenzen aangeeft en mij serieus neemt.  Een beginnend hondenbaasje of een heel druk gezin is niet een juiste match met mij.

Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

 

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

  

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht