Thijs

Omschrijving

Thijs, een Stafford van net 8 jaartjes oud, is een schat van een hond. Vriendelijk en knuffelig naar mensen toe. Andere honden en katten heeft hij het niet zo mee, daar zou hij niet mee in 1 huis willen wonen. Thijs wil graag een lange wandeling maken of actief met een speeltje bezig zijn maar is ook erg rustig van aard. Hiervoor is het wel van belang dat zijn omgeving ook rust uitstraalt. Dus geen drukke woonwijk met veel andere honden of een tuin waar katten of kleine huisdieren wonen of dichtbij bijvoorbeeld een school.
Omdat Thijs erg enthousiast kan reageren en dan tegen mensen opspringt, is het niet verstandig om hem te plaatsen in een gezin met jonge kinderen die hij omver kan lopen. Een gezin met kinderen vanaf een jaar of 12 zou dan een betere plek zijn voor hem. Het nieuwe baasje van Thijs zal bereid moeten zijn om hem rust en regelmaat te bieden. Als Thijs naast zijn lichamelijke beweging ook de uitdaging krijgt van bijvoorbeeld denk- of zoekspelletjes zou dit fijn zijn. Een baas die conseqent is en niet zijn harde stem gebruikt om hem te straffen, is waarnaar Thijs op zoek is.
Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht