Tandor

Omschrijving

Tandor is een vriendelijke kruising Boxer van bijna 10 jaar oud. Voor zijn leeftijd nog energiek, vrolijk en een happy hond. Wandelen? ja hoor, zolang het maar geen kilometers zijn. Spelen? tuurlijk, dat is één van mijn favoriete hobby's. En een knuffel op zijn tijd kan hij ook erg waarderen. Zijn vorige baasje kon niet langer voor hem zorgen vandaar zijn verblijf in het opvangcentrum. Tandor is niet gewend om lang alleen thuis te zijn, dit moet opgebouwd worden. Daarnaast heeft Tandor ontdekt dat hij door te blaffen aandacht krijgt, het zal hem geleerd moeten worden dat blaffen geen succes meer gaat leveren.

Voor Tandor zijn we op zoek naar een rustig huisje in een rustige omgeving waar hij nog een poosje kan genieten van zijn leven. Geen andere honden of katten in huis? Geen hele jonge kinderen die hij ondersteboven kan lopen in zijn enthousiasme? Dan is Tandor echt een goede vriend voor u.

Heeft u interesse?  vul dan onderstaande vragenlijst in. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht