Fledder

Omschrijving

Bere groot en bere sterk is hoe we Fledder het beste kunnen omschrijven. Met zijn 60kg schoon aan de haak in combinatie met zijn uitvalgedrag naar andere honden, is dit niet het soort hond om mee door een woonwijk te wandelen. Welke rassen er allemaal verwerkt zitten in deze 2 jarige reu is onbekend, maar dat het een berghond is staat wel vast.
Fledder is via een uitwisseling met een ander asiel bij ons beland en mag vanuit Twente opzoek naar zijn eigen erfje. Zoals gezegd zien wij Fledder niet midden in een woonwijk wonen, maar lekker buiten op een eigen erf waar hij alles goed in de gaten kan houden. Want oplettend is hij zeker. Er ontgaat hem niks in de omgeving en zelfs het kleinste geritsel wordt door hem opgemerkt. Fledder is erg zelfstandig en is het niet gewend dat iemand anders voor hem bepaald wat de bedoeling is. Hij heeft de regie het liefst zelf in handen en je moet stevig in je schoenen staan om zijn gedrag om te buigen. Werk aan de winkel dus! 
Maar heb je hem eenmaal zo ver dat hij met je samenwerkt dan heb je ook eer van je werk.
Voor Fledder zijn we opzoek naar eigenaren die hem een eigen terrein kunnen bieden en een band met hem opbouwen. In dit geval is een omheind terrein aan te bevelen.
-------------------------------------------------------
Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht