Curly

Omschrijving

Knappe Curly, we weten haar verhaal niet en dat is misschien maar beter ook. Ze werd in alle vroegte gevonden, vastgebonden aan een boom en zó verschrikkelijk bang.
Inmiddels verblijft ze al een tijdje bij ons en hebben we haar op een andere manier leren kennen. Deze donderstraal zit vol met energie en zolang je haar aandacht erbij kan houden wil ze graag voor je werken. De basiscommano's kent ze dan ook al aardig, maar daar wil ze wel een lekker koekje voor terug. Haar aandacht erbij houden is soms wel een uitdaging. Haar concentratieboog is niet zo groot.
Er zal haar nog wel veel bijgeleerd moeten worden. Wat ze in huis kent weten we niet en wat ze niet kent, moet haar nieuwe eigenaar haar nog aanleren. Ze heeft absoluut behoefte aan duidelijkheid! Meer nog dan de gemiddelde hond. Een consequente baas die stevig in zijn/haar schoenen staat is dan ook een vereiste. Ook een baas die ervaring heeft met het ras of soortgelijke rassen.
Buiten is ze snel afgeleid door alles wat om haar heen gebeurd. Naar andere honden kan ze aan de lijn behoorlijk uitvallen. Hoe ze op honden reageert wanneer ze niet aangelijnd is, weten we niet. Ze heeft echter geen andere hond nodig om zich te vermaken op het speelveld. Deze speelse dame vermaakt zichzelf prima!
2 maart staat haar sterilisatie gepland en na haar herstel mag ze vertrekken naar een geschikte baas.
----------------------------------------------------------------
Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht