Thiago

Omschrijving

Geduld is een schone zaak, maar je moet er wel de tijd voor hebben. En dat is waar we naar opzoek zijn voor Thiago. Mensen die de tijd hebben om geduldig te zijn met hem.

Deze in het buitenland geboren reu is geen ongeschreven blad en draagt een rugzakje met zich mee. Het belangrijkste punt van aandacht is ‘vertrouwen’. Hij vertrouwd mensen niet snel, maar als je hem de tijd geeft dan gaat hij zich helemaal richten op zijn eigenaar.

Bij de medewerkers die rustig zijn geïntroduceerd is het al een vrolijke, speelse hond. Hij zit vol met energie en heeft een goede neus. Wanneer wij hem op het speelveld laten rennen dan maakt hij daar ook gretig gebruik van. Hij vliegt van de ene naar de andere kant en als hij een lekker luchtje ontdekt dan volgt hij meteen zijn neus. Voor iemand die hobbymatig wil speuren met de hond, zal Thiago een geweldig maatje.

Voor Thiago zijn wij opzoek naar een eenpersoons huishouden bij iemand die Thiago de tijd geeft om een vertrouwensband op te bouwen. Een drukke woonwijk, veel aanloop, kleine kinderen etc. zijn geen geschikte plek voor Thiago. Ervaring met honden is een vereiste en als het even kan: ervaring met Appenzellers, daar zijn karakter daar erg veel van weg heeft.
--------------------------------------------------
Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht