Donja

Omschrijving

Deze lekkere knuffelbeer is de 3 jarige Donja. Helaas moet Donja wederom via ons opzoek naar een geschikt plekje. Ze is even geplaatst geweest, maar hier werd Donja gepest door de kat.
In huis is Donja een heerlijke hond. Ze ligt graag bij haar mensen en het liefst kruipt ze naast je op de bank. Ze kan goed overweg met katten, de vraag is alleen of de katten met haar overweg kunnen.
Buiten tijdens de wandeling is er wel wat werk aan de winkel. Wanneer Donja de juiste begeleiding krijgt is weinig aan de hand. Laat je als begeleider de spreekwoordelijke teugels wat vieren, dan neemt Donja zelf de regie in handen. Ze kan hierbij uitvallen naar andere honden en trekt dan behoorlijk. Je moet als begeleider de aandacht erbij houden dus.
Andere honden vindt Donja dus niet zoveel aan, maar mensen daarintegen... Die vindt ze helemaal geweldig en helemaal als de schoot groot genoeg is om lekker op te liggen. Voor haar vreemde mensen worden gewoon met een kwispel begroet.
Voor Donja zijn we opzoek naar mensen die bekend zijn met het ras en er een heerlijk sociale huisgenoot bij willen. De enige vereisten die Donja heeft zijn geen andere honden in huis en een heerlijke mand om in te liggen.
--------------------------------------------------------------------
Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht