Teun

Omschrijving

Maak kennis met Teun, zoals op de foto's te zien een hondenclown eerste klas. Dollen en grollen dat is zijn passie maar ook een beetje zijn valkuil. Hij gaat als een speer met spelen en komt dan ook hoog in zijn energie en is dan slecht bereikbaar voor zijn begeleider. Geen hond voor beginnende hondeneigenaren maar voor mensen met 'bulldog ervaring'. Teun is geen liefhebber van andere honden (of katten). Ook een gezin met kinderen is in dit geval niet de juiste plek voor hem. 

Teun is even geplaatst geweest en daar is het, tegen alle verwachtingen in, behoorlijk misgegaan. Teun liet daar compleet ander gedrag zien dan dat wij van hem gewend zijn. Hij zocht regelmatig de grenzen van de regels op en was bereid om de strijd aan te gaan met zijn nieuwe eigenaar. En dan is een Bulldog toch best beangstigend.  Doordat hij dit gedrag bij ons totaal niet laat zien, is het voor ons ook lastig om dit te trainen. Voor Teun zijn we opzoek naar iemand die dit 'project' samen met ons wil aangaan. Wij zorgen dat er begeleiding vooraf en in huis gaat plaatsvinden om zo tot een succesvolle plaatsing te komen.

Dus, gaat u de uitdaging aan en bent u sportief genoeg om ook lekker aan de wandel te gaan met hem? Vul dan onderstaande vragenlijst in. Wij nemen z.s.m. contact met u op.
--------------------------------------------------------------
Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht