Tessa

Omschrijving

Deze lieve en pientere dame zoekt een plaats bij actieve mensen. Tessa is een Hollandse herder teef van 6 jaar. Ze kwam binnen in ons pension en gaat nu, in samenspraak met haar eigenaar, via het asiel de deur uit. De plek waar Tessa voorheen woonde had ze niet de mogelijkheid om haar volle potentie te benutten. En haar baasjes gunden haar wel zo'n plek.
Tessa is voornamelijk erg lief, meegaand en luistert goed. Ook is ze een Hollandse herder met veel energie, erg pienter en oplettend. Dit zijn eigenschappen die vragen om uitdaging. Dit kan in de vorm van  speurwerk of andere mentale uitdaging. Tessa is niet geschikt om een sport te beoefenen, daar ze een knie heeft die af en toe knakt. Hier heeft ze verder geen hinder van en lekker lang wandelen kan gewoon. Ze loopt geweldig mee aan de lijn en als een echte herder houdt ze je goed in de gaten. Grote honden kan ze prima mee overweg, maar de taal van kleine honden snapt ze maar weinig van.
Voor deze geweldige dame zijn we opzoek naar een baas of baasjes die actief zijn. Meer met een hond willen doen dan het dagelijkse 'rondje blok'. En haar daarnaast ook leren om een brave huisgenoot te worden, want in huis zal ze nog veel moeten leren.
---------------------------------------------------------------
Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht