Ziva

Omschrijving

Deze volslanke dame is Mechelse herder teef Ziva. Ziva is inmiddels 5,5 jaar oud en ze is wel toe aan een plekje waar ze mag blijven.
Dit is de tweede keer dat Ziva bij ons verblijft en het blijft lastig om te zien; een Mechelaar is een omgeving als deze. Ziva is het meest gebaat bij een prikkelarme omgeving en dat kunnen wij haar hier helaas niet bieden. Ondanks dit, doet Ziva het hier uitstekend. Ze gaat graag mee met een lange wandeling en dendert dan lekker door de modder en verkent met haar neus de omgeving. Na de wandeling is ze best wel uitgeput, want haar conditie is nog niet wat het zijn moet. Dit is iets om samen met haar aan te werken.
Voor Ziva zijn we opzoek naar een prikkelarme omgeving. Idealiter bij een 1 persoons huishouden, waar niet veel aanloop is en de omgeving ook niet overloopt van prikkels.
Voor haar eigenaar is Ziva een (meer dan) geweldige hond. Ze heeft goed aandacht voor je, is aanhalig en luistert goed. Pas wanneer ze overprikkelt raakt, slaat haar gedrag om en kan ze niet veel hebben.
Ziva is de ideale hond voor iemand die een nauwe band wil opbouwen en samen eropuit gaan.
---------------------------------------------------------------------
Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Vanwege de vele reacties benaderen we alleen diegene die uitgenodigd wordt voor een kennismaking. Indien u binnen 3 dagen niets van ons hebt vernomen, dan is de keuze gevallen op een andere geïnteresseerde.

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht