Bob

Omschrijving

Bob, net 7 jaar oud, is een leuke lieve intelligente hond die in een sportief gezin zeker zijn match zou kunnen vinden. Bob is een sterke hond. Hij kan flink wat kracht zetten op de riem en trekt flink. Passanten worden even snel besnuffeld of genegeerd. Omgevingsgeuren zijn voor Bob veel belangrijker. Met langsrijdende voertuigen heeft Bob geen probleem. Ook meegaan in de auto gaat prima.  Bob is met honden van zijn eigen grootte en groter een sociale hond. Bob wil graag spelen met de andere honden, zowel reu als teef. Zijn de andere honden (veel) kleiner en blafferig, dan kan hij zich er erg op focussen en ook naar uitvallen, daar moet zeker rekening mee gehouden worden.
Bob accepteert alle mensen om zich heen. Iedereen word even enthousiast begroet. Bob laat zich overal aanraken en aaien. Ook is Bob zindelijk. Als hij alleen thuis moet blijven kan hij op een stoel gaan staan om naar buiten te kijken, maar maakt niets stuk., ook blaft hij dan niet.

.Heeft u interesse in Bob? Vul dan onderstaande vragenlijst in. Vanwege de vele reacties benaderen we alleen diegene die uitgenodigd wordt voor een kennismaking. Indien u binnen 3 dagen niets van ons hebt vernomen, dan is de keuze gevallen op een andere geïnteresseerde.

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.
Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Vanwege de vele reacties benaderen we alleen diegene die uitgenodigd wordt voor een kennismaking. Indien u binnen 3 dagen niets van ons hebt vernomen, dan is de keuze gevallen op een andere geïnteresseerde.
 

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht