Leo

Omschrijving

Onze Leo, 1 jaar oud, doet zijn naam eer aan. Lomp en onbenullig en daarnaast ook overmoedig en opdringerig. Vooral als hij de gekke 5 minuten krijgt dan is hij ook echt door het dolle heen en luistert nergens meer naar.
Maar voordat hij zover is, zul je eerst zijn vertrouwen moeten winnen. Leo is namelijk wantrouwend naar vreemde mensen en dat uit hij door te grommen. Hij is op leeftijd van 4 maanden vanuit Roemenië naar Nederland gekomen en heeft hier ook zijn (puppy) cursussen gevolgd. Leo is sociaal naar andere honden, hij is dan blij en enthousiast al wil hij soms wel wat dominant reageren in zijn drukte.  Eenden, konijnen en katten zijn niet de beste vriendjes van Leo, hij jaagt hier graag achteraan.

Voor Leo zoeken wij een sportief en actief gezin, evt. met oudere kinderen 16+ en een andere sociale hond waar hij zich aan op kan trekken. Niet in een hele drukke woonwijk maar een rustige locatie waar hij niet al teveel prikkels krijgt en waar hij Leo gewoon lekker 'hond' mag zijn.  Wat vooral van belang is dat de nieuwe eigenaar goed in kan schatten wanneer hij een loopje met je neemt en hier dan op kan reageren. Wij zullen evt. belangstellenden voor Leo 'het hemd van het lijf vragen' om een goede match voor hem te vinden. 

Heeft u interesse in Leo? Vul dan onderstaande vragenlijst in. Vanwege de vele reacties benaderen we alleen diegene die uitgenodigd wordt voor een kennismaking. Indien u binnen 3 dagen niets van ons hebt vernomen, dan is de keuze gevallen op een andere geïnteresseerde.
------------------------------------------------------------------
Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht