Victor

Omschrijving

Victor is een 6 jaar oude, grotere kruising. Victor is een hond die een moeilijke start heeft gehad. Afkomstig uit het buitenland (Spanje), daar het grootste deel van zijn leven gewoond, begin dit jaar naar Nederland gekomen en geadopteerd maar al na een paar dagen naar het opvangcentrum gebracht. Victor is weinig gewend, leeft in zijn 'eigen bubbel'. Het duurt enige tijd voor je contact met hem kunt maken en een klik hebt. Maar als je een klik hebt, is hij ook erg sociaal. Victor valt uit aan de lijn, vandaar dat we een rustige woonomgeving voor hem zoeken. Ook zal hij gebaat zijn bij een prikkelarme huisvesting: geen andere huisdieren, geen jonge (klein)kinderen. Binnenshuis reageert Victor op basiscommando's, buiten is hij ze vergeten.
-----------------------------------------------------------
Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Vanwege de vele reacties benaderen we alleen diegene die uitgenodigd wordt voor een kennismaking. Indien u binnen 3 dagen niets van ons hebt vernomen, dan is de keuze gevallen op een andere geïnteresseerde.

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht