Second

Omschrijving

Jump jump, knuffel, knuffel, rennen, vliegen, knuffel, knuffel.. Wat een energie en een liefde heeft deze leuke Mechelse Herder. En een leuke naam ook; Second, als 2e pup in het nest geboren.
Bijna 2 jaar oud en nog steeds op ontdekkingstocht naar alles. Er is nog veel te leren voor Second, omgaan met andere honden en leren dat auto's en fietsers niet van plan zijn om hem 'aan te vallen'.  
Reden voor ons om op zoek te gaan naar een stabiele, rustige en vooral ervaren baasje dat hem wil begeleiden in zijn verdere opvoeding. Zodat ook hij zijn rust vindt en een fijn maatje kan zijn. Een rustig gezin (kinderen 16+) in een rustige woonomgeving zou ideaal zijn voor hem.

Dus heeft u de ruimte, tijd en ervaring om hem een nieuw huis te bieden? Vul dan onderstaande vragenlijst in met uw gegevens. Vanwege de vele reacties benaderen we alleen diegene die uitgenodigd wordt voor een kennismaking. Indien u binnen 3 dagen niets van ons hebt vernomen, dan is de keuze gevallen op een andere geïnteresseerde.

 

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht