Xanto

Omschrijving

Maak kennis met Xanto onze 'Bull-man', net 1 jaar oud. Onzeker en eigenwijs zijn de voornaamste kenmerken van hem. Wandelen in de regen? Vergeet het maar, hij zet alle vier zijn voeten schrap! Ook vindt hij het uiterst onprettig als er iemand aan zijn voer of speeltjes komt.   Voor Xanto zijn we op zoek naar die ene speld in de hooiberg, iemand alleen zodat alle aandacht voor Xanto is,  die stevig in zijn of haar schoenen staat en het Bulldog ras door en door kent.  Die hem begrijpt als hij zich onzeker voelt en hiermee om weet te gaan en die hem zover krijgt dat hij gaat wandelen in de regenbui.  We vragen veel, dat is zeker maar Xanto is het waard.

Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Vanwege de vele reacties benaderen we alleen diegene die uitgenodigd wordt voor een kennismaking. Indien u binnen 3 dagen niets van ons hebt vernomen, dan is de keuze gevallen op een andere geïnteresseerde.

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht