Elmo

Omschrijving

Een clown, een knuffelkont, een enthousiaste player, maar ook pittig op zijn tijd, Elmo is en blijft natuurlijk een Jack Russel. Elmo is 3 jaar oud en in onze opvang gekomen omdat hij in het vorige gezin de kinderen 'beschermde' tov de ouders. Dat gaf strubbelingen maar heeft nooit tot een incident geleid. 
Voor Elmo zijn we op zoek naar een stabiel huis, kinderen vanaf een jaar of 12 die het leuk vinden om met hem te gaan wandelen of spelen. Een hondenhobby als Flyball of Agility zou Elmo waarschijnlijk ook erg leuk vinden. Hij haalt de weggegooide bal graag op en brengt deze netjes bij je terug.
Al enige ervaring met Jack Russels? en op zoek naar een leuk maatje? Reageer dan via de vragenlijst op hem, we realiseren ons dat er veel reacties zullen komen en zullen dan ook een selectieprocedure hanteren.

Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Vanwege de vele reacties benaderen we alleen diegene die uitgenodigd wordt voor een kennismaking. Indien u binnen 3 dagen niets van ons hebt vernomen, dan is de keuze gevallen op een andere geïnteresseerde.

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht