Juno

Omschrijving

Bijzonder knap is hij wel, Juno. Ook snappen we heel goed dat zijn uiterlijk veel aandacht krijgt, maar voordat u reageert, lees eerst zijn gehele verhaal. We zijn opzoek naar een bijzonder plekje.

Juno is absoluut een werkhond en niet geschikt als gezinshond. Hij wil niets liever dan werken voor zijn baas. Op dit moment heeft hij geen bijzondere interesse voor schapen, maar met een geduldige baas valt hier veel winst te behalen.

Juno heeft wat hobbels gekend op zijn weg naar volwassenheid en dit heeft zijn sporen nagelaten. Nu op 1,5 jarige leeftijd heeft hij wel wat 'aandachtspuntjes'. Naar vreemde mensen is hij erg gereserveerd en die wil hij niet in zijn buurt. Zijn nieuwe eigenaar zal hem moeten beschermen voor ongewenst contact en aan de slag gaan met zijn vertrouwen.

Heb jij ervaring met Border Collie's en/of honden met dezelfde aandachtspunten en ben je toe aan een nieuwe viervoeter, vul dan snel onderstaand formulier in.
-------------------------------------------------------------------------
Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Vanwege de vele reacties benaderen we alleen diegene die uitgenodigd wordt voor een kennismaking. Indien u binnen 3 dagen niets van ons hebt vernomen, dan is de keuze gevallen op een andere geïnteresseerde.

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht