Ruby

Omschrijving

Kijk deze knappe dame eens!

Deze Nova Scotia Ducktolling Retriever heet Ruby en is 4 jaar oud.

Ruby is een onzekere hond die erg afwachtend is naar vreemde mensen, ze wil je graag eerst leren kennen voordat ze je leuk vind. Als ze je eenmaal vertrouwd en kent is het een echte knuffelkont. Ruby kan niet met kleine kinderen maar andere honden daarin tegen vind ze wel heel erg leuk.

Voor Ruby zoeken wij een baas die haar leert dat de wereld niet zo eng is als dat ze denkt. Die met geduld, tijd en moeite met haar stapje voor stapje de wereld gaat ontdekken. Een stabiele hond als maatje voor Ruby zou daar goed in kunnen helpen, maar dit is voor ons geen must. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Vanwege de vele reacties benaderen we alleen diegene die uitgenodigd wordt voor een kennismaking. Indien u binnen 3 dagen niets van ons hebt vernomen, dan is de keuze gevallen op een andere geïnteresseerde.

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

 

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht