Dolly

Omschrijving

Hey, dit is Dolly!

Dolly is een lieve en drukke stuiterbal met een heel gevoellig hartje, ze vindt mensen heel erg leuk en gezellig. Spelen vindt ze helemaal geweldig, dan springt ze het liefst nog boven je uit. Wel heeft Dolly een iets minder leuk verleden, waarin ze vermoeilijk mishandeld is. Dit resulteert erin dat als je een stemverheffing doet of een snelle onverwachtse beweging maakt, ze in elkaar duikt. We zien daarna wel dat ze snel weer steun bij je komt zoeken en weer rustig wordt. 

Dolly is ook een echte knuffelkont, lekker kriebelen en spelen. Andere honden reageert ze wisselend op, ze kan het ene moment er leuk mee spelen, maar ze kan er ook totaal niet van gediend zijn. Kleine kinderen is niet zo'n goede match, Dolly kan lomp zijn en tegen ze op gaan springen. 

Voor Dolly zijn we opzoek naar een baasje die kennis heeft van dit ras en samen met haar aan de aandachtspuntjes wil gaan werken. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Vanwege de vele reacties benaderen we alleen diegene die uitgenodigd wordt voor een kennismaking. Indien u binnen 3 dagen niets van ons hebt vernomen, dan is de keuze gevallen op een andere geïnteresseerde.

 

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

 

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht