Yolo

Omschrijving

Yolo kan soms een verlegen heer zijn. Hij vindt mensen in het begin een beetje spannend, maar eenmaal gewend is hij een echte knuffelkont. Met zijn 9 jaar is hij een ervaring kattenmaatje en het wordt dan ook tijd dat hij een vast plekje krijgt. Hij was altijd samen met zijn maatje Yzma, maar sinds enige tijd wil hij helemaal niet meer samen zijn met welke kat dan ook.
Yolo wil graag een huis met een tuin waar hij lekker in en uit kan lopen. Graag een huishouden zonder of met oudere kinderen. 

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan bent u tijdens onze openingstijden van harte welkom in ons opvangcentrum. (maandag t/m vrijdag: 13.30-16.30 en za: 10.00-12.00, (zon- en feestdagen gesloten)   Wij zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 13.30-16.30, via telefoonnummer 053 – 432 34 36 Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen, dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl   Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 053-4323436
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht