Floor

Omschrijving

Angstige Floor.
Floor is samen met 3 andere katten bij ons binnengebracht vanwege het overlijden van hun eigenaar
Floor is het meest angstig van de vier. Ze laat zich (nog) niet benaderen door ons, maar we zijn al een stuk verder dan toen ze binnenkwam. Als ze eenmaal helemaal gewend is, dan laat ze zich gewoon aanhalen en loopt ze rond. De omstandigheden bij ons zorgen ervoor dat haar groei heel langzaam gaat. 
In haar vorige huis kon zij vroeger naar buiten, maar de laatste 4 jaar niet meer. Het maakt Floor zelf weinig uit. 
Voor Floor zijn we opzoek naar mensen die het geduld kunnen opbrengen om haar in haar eigen tempo te laten wennen aan de nieuwe situatie. Een huisje waar eventueel al een andere kat aanwezig is en waar geen kleine kinderen wonen.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan bent u tijdens onze openingstijden van harte welkom in ons opvangcentrum.
(maandag t/m vrijdag: 13.30-16.30 en za: 10.00-12.00, (zon- en feestdagen gesloten)

Wij zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 13.30-16.30, via telefoonnummer 053 – 432 34 36
Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen, dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 053-4323436
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht