Tommy

Omschrijving

Dit is Tommy, een mooie jonge ex-kater van ongeveer 6 maand oud. Tommy is als "zwervertje" bij een drukke straat gevonden en niet meer op gehaald door zijn eigenaar. 

Tommy is een onzettend lief en speels katje. Hij speelt graag met de staart van de andere katten in de kamer, dit vinden alleen niet alle katten even leuk. Ook is het een echte knuffel, hij is dol op aandacht!

Voor Tommy zijn we opzoek naar een plekje waar hij lekker mag spelen en gek kan doen. Eventueel zou Tommy het leuk vinden om bij een andere speelse kat te komen wonen.

---------------------------------------------------

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan kunt u langskomen, bellen of mailen voor een kennismaking.

Wij zijn geopend van ma t/m vr van 13:30 tot 17:00u en zaterdag tussen 10u en 12u. Tijdens openingstijden zijn wij telefonisch te bereiken op telefoonnummer 088 – 8 11 36 70
Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen,  dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren,  hierin dient dus ook de kennismaking plaats te vinden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht