Lucky

Omschrijving

Dit is Lucky, maar ondanks zijn naam heeft hij weinig geluk gekend in zijn leven. Hij kwam in erg slechte conditie bij ons binnen. Inmiddels gaat het een stuk beter met hem en mag hij opzoek gaan naar een nieuw huisje.

Lucky is een erg sociale en gezellige kat. Hij is erg aanwezig en komt regelmatig om aandacht vragen. Lucky is samen met 3 andere katten bij ons binnen gekomen. Met deze 3 katten kan hij het prima vinden. Hoe hij met andere katten is, is voor ons onbekend. 

Voor Lucky zijn we opzoek naar een plekje waar hij voldoende aandacht krijgt. Ook zou het fijn zijn als hij in de toekomst naar buiten kan. Lucky vind het niet fijn om de hele dag alleen te zijn.

Wie geeft Lucky eindelijk dat fijne plekje?!

-------------------------------------------------

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan kunt u langskomen, bellen of mailen voor een kennismaking.

Wij zijn geopend van ma t/m vr van 13:30 tot 17:00u en zaterdag tussen 10u en 12u. Tijdens openingstijden zijn wij telefonisch te bereiken op telefoonnummer 088 – 8 11 36 70
Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen,  dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren,  hierin dient dus ook de kennismaking plaats te vinden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht