Tobias

Omschrijving

Maak kennis met Tobias, een erg lieve en gezellige ex-kater. Tobias woonde in een huis met meerdere katten maar door het kleine woonoppervlak heeft de eigenaar besloten om Tobias en zijn broertje Teddy te herplaatsen. 

Tobias is ontzettend lief en sociaal, maar in het begin wat onzeker. Geduld en veel liefde zijn de kernwoorden voor deze man. Inmiddels staat Tobias ons al gezellig voor de deur op te wachten en te kijken of we wat lekkers hebben. 

Voor Tobias zijn we opzoek naar een plekje zonder teveel drukte. Met andere katten gaat hij prima om.  

-------------------------------

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan kunt u langskomen, bellen of mailen voor een kennismaking.

Wij zijn geopend van ma t/m vr van 13:30 tot 17:00u en zaterdag tussen 10u en 12u. Tijdens openingstijden zijn wij telefonisch te bereiken op telefoonnummer 088 – 8 11 36 70
Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen,  dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren,  hierin dient dus ook de kennismaking plaats te vinden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht