Floortje

Omschrijving

Onze Floortje, een prachtige dame van 7 jaar oud. 

Floortje een een lief meisje die gek is op aandacht. Ze komt graag even een knuffel halen maar houd niet zo van veel "getrek". Floortje staat 's ochtends altijd vrolijk op ons te wachten en ook bezoek begroet ze vriendelijk. 

Floortje is bij ons gekomen omdat ze erg veel stress had door de komt van een baby. Ze kreeg daardoor helaas last van epilepsie. Bij ons in de opvang gaat dit gelukkig erg goed en heeft ze geen aanvallen meer gehad.

Voor Floortje zijn we opzoek naar een plekje zonder kinderen en andere dieren. Als ze een rustig en stabiel plekje heeft, zult u een geweldige kat aan haar hebben. Ze is netjes zindelijk, is ontzettend lief en gewoon een perfecte kat!

Wilt u meer informatie over Floortje? Neem dan snel contact op! 

----------------------------------------------------

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan kunt u langskomen, bellen of mailen voor een kennismaking.

Wij zijn geopend van ma t/m vr van 13:30 tot 17:00u en zaterdag tussen 10u en 12u. Tijdens openingstijden zijn wij telefonisch te bereiken op telefoonnummer 088 – 8 11 36 70
Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen,  dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren,  hierin dient dus ook de kennismaking plaats te vinden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.


Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht