Missy

Omschrijving

Dit is Missy, een lieve dame van 2 jaar oud. Missy is bij ons gekomen omdat haar vorige eigenaar de zorg voor Missy helaas niet meer aan kon. Inmiddels hebben alle andere katten uit het huis een plekje gevonden, en nu is het tijd voor Missy.

Missy is een erg vriendelijke katje. Ze is gek op aandacht en wil graag gezelligheid om zich heen. Ze kan het ontzettend goed vinden met Cookie en wil heel graag samen naar een nieuw huisje.  

Heeft u interesse in Missy en wilt u meer over haar weten? Neem dan snel contact met ons op!

---------------------------------------

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan kunt u langskomen, bellen of mailen voor een kennismaking.

Wij zijn geopend van ma t/m vr van 13:30 tot 17:00u en zaterdag tussen 10u en 12u. Tijdens openingstijden zijn wij telefonisch te bereiken op telefoonnummer 088 – 8 11 36 70
Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen,  dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren,  hierin dient dus ook de kennismaking plaats te vinden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht