Jossie

Omschrijving

Prachtige Jossie, een plaatje om te zien! Jossie is, net als zovelen, bij ons gekomen als "zwervertje". Inmiddels is hij klaar om opzoek te gaan naar een plekje voor altijd.

Jossie is een erg lief in omgang, is erg rustig en vind het fijn om vanuit zijn hangmat alles goed in de gaten te houden. Wel heeft soms wel een beetje "kattenstreken". We zijn voor Jossie opzoek naar een plekje zonder kleine kinderen en bij mensen die al enige ervaring met katten hebben. Jossie heeft voldoende uitdagingen nodig en wil graag naar buiten.

Denkt u een fijn plekje voor Jossie te hebben? Reageer dan snel!

------------------------------------------

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan kunt u langskomen, bellen of mailen voor een kennismaking.

Wij zijn geopend van ma t/m vr van 13:30 tot 17:00u en zaterdag tussen 10u en 12u. Tijdens openingstijden zijn wij telefonisch te bereiken op telefoonnummer 088 – 8 11 36 70
Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen,  dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren,  hierin dient dus ook de kennismaking plaats te vinden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht