Onnie

Omschrijving

Dit is Onnie, een flinke ex-kater van ongeveer 2 jaar oud.

Onnie liep al een flinke tijd op straat te zwerven. Gelukkig heeft iemand dit opgemerkt en hem bij onze opvang langsgebracht. Onnie vind alles bij ons spannend en moet nog erg wennen. Hij loopt inmiddels al wel rustig door de kamer maar vind contact met ons nog net een stap te ver. 

Voor Onnie zijn we opzoek naar een plekje waar hij eindelijk eens kan ervaren wat het is om goed verzorgd te worden. Een fijn mandje, lekker eten en veel liefde/geduld, zo zou het perfecte huisje er voor Onnie uitzien.

Wilt u kennis komen maken met Onnie? Neem dan contact met ons op!

--------------------------

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan kunt u langskomen, bellen of mailen voor een kennismaking.

Wij zijn geopend van ma t/m vr van 13:30 tot 17:00u en zaterdag tussen 10u en 12u. Tijdens openingstijden zijn wij telefonisch te bereiken op telefoonnummer 088 – 8 11 36 70
Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen,  dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren,  hierin dient dus ook de kennismaking plaats te vinden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht