Evia

Omschrijving

Tuttebel Evia, een mooie dame van bijna 2 jaar oud.

Evia is als kitten gevonden langs het spoor in Nijverdal. Ze is geplaatst bij een andere kat maar helaas ging dit niet meer goed.

Evia voelt zich echt een prinsesje en zo gedraagd ze zich soms ook een beetje. Evia wil graag aandacht als ze er zelf zin aan heeft en laat het weten als ze er klaar mee is. Een echte kat dus! Evia heeft ook heel veel lieve momenten en dan vind ze het heerlijk om lekker te knuffelen en komt dan gezellig op schoot zitten om samen de dag door te nemen. Het is bij Evia erg belangrijk om haar lichaamstaal goed te lezen. We zijn voor Evia opzoek naar een plekje bij iemand die al enige ervaring heeft met kattengedrag en hier goed mee om kan gaan. 

Evia wil niet graag samen leven met andere huisdieren. Evia komt erg graag buiten. 

Wie heeft er voor deze knappe princes een fijn plekje?!

--------------------------------------------

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan kunt u langskomen, bellen of mailen voor een kennismaking.

Wij zijn geopend van ma t/m vr van 13:30 tot 17:00u en zaterdag tussen 10u en 12u. Tijdens openingstijden zijn wij telefonisch te bereiken op telefoonnummer 088 – 8 11 36 70
Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen,  dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren,  hierin dient dus ook de kennismaking plaats te vinden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht