Habiba

Omschrijving

Habiba is een leuke, aanwezige cypers/witte poes van net 1 jaar oud. Habiba had het helaas niet zo naar haar zin bij haar baasje. Althans, met de mensen kon ze goed opschieten, met de andere kat deshuizes helaas niet. Habiba ging daardoor steeds meer naar buiten en bleef lang weg. We hebben haar nu beloofd om opzoek te gaan naar een plekje zonder andere katten. 

Habiba is een dame die erg lief is maar het ook aangeeft als ze even geen zin heeft. Habiba is gezellig aanwezige dame en brengt veel vrolijkheid en leven in huis. Ze vind alles reuze interessant maar is ook snel weer uitgekeken op iets. Aan de nieuwe eigenaar de taak om haar lekker bezig te houden. 

Denkt u een fijn plekje te hebben voor deze bezige bij? Neem dan contact met ons op. Wij denken dat Habiba geen goede match is met (kleine)kinderen. 

Let op! Wij zijn momenteel alleen op afspraak geopend. Heeft in interesse in Habiba? Stuur dan een mail met meer informatie over uzelf en uw woonsituatie. Wij zullen dan contact met u opnemen en eventueel een afspraak met u inplannen. Habiba is pas voor u gereserveerd als we een afspraak gepland hebben. Wij kunnen katten maximaal 3 dagen reserveren. 

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht